Hey, welkom op onze website en deze eerste blog!

Wat geweldig dat je ons hebt gevonden en meer wilt weten over de Familie Wortman. Wij zijn een uiterst ondernemende familie die klaar staat om jou verder te helpen.

Als vader en medeoprichter van deze familie, is het een waar genoegen om te vertellen dat wij een bijzondere groep mensen zijn, stuk voor stuk deskundigen in hun vakgebied, klaar om veel voor jou te betekenen. Je zal merken dat deze familie zich ontwikkeld tot een uitgebreid kenniscentrum. Of je nu streeft naar persoonlijke ontwikkeling of de groei van jouw bedrijf, hier vind je waardevolle informatie en ondersteuning. Wij zijn die extra hand die je nodig hebt.

Voor jouw bedrijf kunnen we dienen als tijdelijke ondersteuning, als sparringpartner en voor allerlei taken die op dit moment blijven liggen, ook diverse administratieve zaken. Het mooie is dat wij samen met jou bepalen wat redelijke kosten zijn voor onze diensten. Deze kosten worden altijd afgestemd op wat jouw bedrijf kan dragen. Bij ons vind je geen vast uurtarief, omdat we geloven dat de waarde die we bieden in verhouding moet staan tot de investering die je doet.

Mijn naam is Niels Wortman. Als allrounder heb ik een schat aan ervaring opgedaan in alle facetten van bedrijfsvoering gedurende meer dan 38 jaar als ondernemer. Of jouw bedrijf nu groot, klein of ergens daartussenin is, ik sta graag voor je klaar om te helpen.

Tags:

Comments are closed